Sfaturi utile sedinta foto de craciun 2021

Sfaturi utile sedinta foto de craciun 2021

Sedinta foto Craciun Targoviste

În primul rând, îți mulțumim pentru alegerea făcută și ne bucurăm nespus că ne-ai ales pe noi (și) anul acesta pentru pozele de Crăciun! Pentru noi asta înseamnă foarte mult!
În randurile ce urmează îți vom arăta câteva poze, pentru a-ți face o idee cu privire la decorurile amenajate pentru sedintele foto de Craciun. Deși ai posibilitatea de a alege din recuzita noastră, vei putea să vii cu hăinuțe care să se potrivească pe decoruri. Știm că ai o familie minunată, dar din experiență îți spunem că hăinuțele asortate cu decorul fac fotografiile mai plăcute vizual.

Sfaturi utile pentru ședințele foto în studio

Sedinta foto Craciun Targoviste

TEATRUL DE CRĂCIUN: O scenă deschisă, în care ai ocazia să îți arăți latura artistică. Ai rolul cel mai frumos din lume: părinte de prichindel. Fă-l atent la tine! Fă-l zâmbească! Spune-i o poveste! Joacă-te cu el/ea!

Unde? Pe decor desigur! Noi vom fi acolo să vă surprindem așa cum sunteți voi, pentru că ne dorim mult să aveți peste ani povestea voastră în imagini.

Ești actor în piesa ta! Profită cât mai mult de rolul principal! Ai talent, chiar dacă nu știi!

Cum mă îmbrac?
Simplu! Nu te complica cu imprimeuri, nu investi în haine pe care apoi să nu le mai poți purta! O cămașă simplă, albă sau neagră este destul de eleganta pentru acest decor. Poți alege și culorile specifice Crăciunului: roșu sau verde. Se vor potrivi! Încearcă pe cât posibil să existe o armonie între ținutele voastre. Vizual va fi mult mai ok decât să vă îmbrăcați fiecare cu altă culoare.

Sedinta foto Craciun Targoviste

 

Decor sedinta foto de craciun

VINTAGE CORNER: este...rustic. Scoarța de stejar naturală pe fundal, îi oferă o căldură aparte. Combinată cu un brad împodobit cu elemente din lemn, scoate în evidență paleții transformați ingenios în băncuțe confortabile pe care poți sta la o ceașcă de vin fiert.
Pozele vor fi extraordinare, mai ales pentru că micuții voștri se pot juca liniștiți. Foarte important pentru noi este să îi surprindem în fotografii așa cum sunt ei, nimic forțat!
Covorul rustic, pernele, păturile, multe luminițe și desigur jucăriile tematice, completează tabloul de Crăciun în familie.

 

Decor sedinta foto de craciun

Fine ART little one: Mai ții minte momentele acelea în care părinții îți citeau povești seara și te lua somnul înainte să termine povestea, iar dimineața te trezeai cu un singur gând în minte: să îți citească și finalul? Ei bine, asta am făcut și noi cu acest decor. Ne-am gândit că ar fi frumos să facem un decor simplu, fără prea multe artificii... Un decor care să pună în evidență frumusețea copiilor. Un decor în care copiii să strălucească de-a binelea!!! Pe el se potrivesc hăinuțele simple, uni de culori cât mai pale. 

 

ÎNTREBARI ȘI RĂSPUNSURI:

Cu ce hăinuțe venim?
- haine asortate - recomandăm să veniți cu îmbrăcăminte asortată și cu cât mai puține imprimeuri. Avem si noi hainute de sezon (atat pentru fetite cat si pentru baietei), dar ne place sa facem poze si cu hainutele voastre. Stiti ce culori va avantajeaza si ce croieli. Gusturile sunt foarte variate si nu am reusi niciodata sa detinem garderoba care sa multumeasca pe toata lumea. Asa ca, ne rezumam la ce stim cel mai bine: facem poze frumoase.

Putem face și noi poze cu copilul?
- bineînțeles! Pozele de familie sunt cele mai importante: Copilul va avea fotografii atât singur cât și împreună cu voi, părinții. 

Nu avem vaccin făcut/nu avem schema completă, putem programa ședința foto?
DESIGUR! Nu facem diferențe între cei care au ales să facă vaccin și cei care nu, deși noi suntem vaccinați. Singura noastră rugăminte este ca în cazul în care unul dintre voi se simte rău, să ne anunțați și să reprogramăm ședința foto. Chiar dacă este vorba despre o răceală banală, ar fi mai bine să reprogramați, deoarece se va vedea în fotografii și cred că nu vă doriți amintiri cu cearcăne, ochi roșii și obosiți. în plus, dacă reprogramați, ne ajutați și pe noi să rămânem sănătoși și să putem să vă predăm fotografiile înainte de Crăciun.

Copilul nostru este puțin răcit, este o problemă dacă venim cu el așa?
- Da! Este o problemă și vă rugăm să ne anunțați din timp pentru o reprogramare. NU NE JUCĂM cu sănătatea copiilor și primim în studio DOAR copii sănătoși. Facem asta din respect pentru voi și familia voastră. Vrem să ne asigurăm că niciun copil nu pleacă de la noi nici măcar cu o răceală banală.
Deși zilnic putem realiza 4 ședințe foto, anul acesta vom programa doar 3 în fiecare zi. Un interval îl păstrăm pentru situațiile în care trebuie să reprogramăm, astfel ne asigurăm că, în cazul în care se întâmplă să vă îmbolnăviți, veți avea un loc rezervat.
Reprogramarea este absolut gratuită și nu va atrage nicio obligație din partea voastră, cu condiția ca locurile disonibile să ne ofere această posibilitate!

Câte poze primesc de la ședința foto ?
- Garantat de la ședința foto de Crăciun vei primi un minim de 60 de fotografii editate. În cazul în care copilul va colabora, cu siguranță numărul fotografiilor predate digital de la ședința foto va fi mai mare.

Primesc pozele brute?
- Da. Poți alege să primești și fotografiile brut pentru o taxă de doar 500 lei. În cazul în care dorești să achiziționezi acest pachet extra, trebuie să ne anunți înainte de ședința foto, pentru că, după editarea fotografiilor, noi ștergem fișierele needitate. Pentru că fișierele ocupă mult spațiu, te rugăm să vii la ședința foto cu un stick USB sau un HDD extern pentru a le primi pe loc în acest format.

Cu ce ne încălțăm ?

- încălțăminte de schimb - dacă veniți pentru prima dată la noi în studio, să știți că pe decoruri accesul se face DOAR cu încălțăminte curată. Așadar, dacă vreți să faceți poze încălțați, vă rugăm să aduceți de acasă încălțăminte curată de schimb.
Puteti opta pentru sosete tematice , cizmulite de plus sau orice considerati ca se potriveste tinutei și decorurilor de Crăciun.

În cat timp voi primi pozele?
- repede. Cat de rapid putem. Lucram la ele cu prioritate si incercam sa oferim galeriile online in maxim 10 zile lucrătoare de la sedinta foto. Dar, daca se intampla sa depasim termenul nu inseamna ca am uitat. Cel mai probabil ne-am aglomerat putin si recuperam cat de rapid posibil.

Cum voi primi pozele?
-in galerie privata electronica. Avem un sistem adaptat tehnologiei anului in care ne aflam. Oferim galerii private ce pot fi salvate ca si aplicatii pe telefonul mobil. Nu ocupa spatiu pe telefon, caci sunt gazduite pe servere din America. Le tinem departe de frig si zapada :) si le vom stoca 2 ani dupa sedinta foto, timp in care puteti intra sa revedeti pozele ori de cate ori doriti. Desigur recomandam salvarea pozelor in minim 2 locuri - pe un hard extern, pe un stick, in calculator. Daca doriti transmiterea lor pe e-mail tot ce trebuie este sa ne spuneti, ca noi sa le trimitem - Chiar insistam in acest sens. Pe transfer vi le putem trimite la rezolutie MAXIMA si fara logo. Asa ca, daca uitam noi sa va spunem, va rugam insistent sa ne trimiteti o adresa de e-mail pe care sa va trimitem linkul de descarcare a pozelor. Atentie, acest link va fi valabil doar 2 zile de la transmiterea lui. Daca linkul a expirat inainte ca voi sa descarcati pozele, va rugam sa ne solicitati retransmiterea lor. Cu drag vi le vom trimite din nou.

Oferiti si albume?
- Desigur! Am gandit o gama larga de culori și modele pentru coperti, care sa se potrivesca pentru fiecare. Le imbinam atent, vi le trimitem voua la control spre aprobare si le printăm la cei mai buni furnizori de albume din tara, astfel incat voi sa aveti un album de Crăciun calitativ, durabil si la care sa va fie drag sa priviti peste ani.

Unde trebuie să venim?
- adresa studioului este aceeași: Targoviste, Str General Matei Vladescu, Nr 9 A, in spatele fostului magazin Chindia de la Tribunalul Nou. Este o cladire de birouri de culoare crem. La parter veti vedea agentia de turism Fiori Travel. Intrarea se face prin spate, usa din mijloc. Sportul face bine la sanatate, asa ca.....pana sus la mansarda va rugam!

Adresa Studio Copii Targoviste

Urmăreste-ne pe social media: