Fotografia FineART si viata

Fotografia FineART si viata

Sedinta foto fine art in natura

Să crești o fetiță... Ai crede că e la fel de ușor ca atunci când erai mică și îți îmbrăcai păpușa și o culcai pe perna ta, o pieptănai, o legănai...Dar să fii mamă și să crești cu adevărat o fetiță înseamnă să te crești pe tine mai intâi, ca femeie.
Să îți iubești mintea, corpul, sufletul, viața. Să îți țeși aripi ca să poți să îți iei puiul în zbor. Să fii mai mult decât frumoasă la chip și trup, ci să îi arăți în oglinda ochilor tăi că încrederea, determinarea, perseverența, inteligența, curajul și blândețea definesc și îmbrățișează frumusețea feminină.

Sedinta foto fine art in natura

Ceea ce le spunem copiilor noștri devine vocea lor interioară, îi ei se așază toate sfaturile, povețele, cuvintele de iubire, de laudă, încurajările și aprecierile, râsetele împreună, cântecelele de nani, rugăciunile și șoaptele de dezmierdare. Și această voce îi însoțește toată viața, iar dacă vocea e puternică, născută din iubire, acea voce le va spune, în orice moment, fie că este de maximă bucurie, fie că este de tristețe: „ești iubit, ești puternic, tu poți!”

fotograf de familie Targoviste


Când le citim povești copiilor noștri, inima ni se liniștește, brațele ni se deschid, pieptul nostru le devine pernă. Le citim lor și ne citim nouă, iar un moment devine amintire pe viață, iar rândurile de cuvinte nici nu mai contează, copiii doar ascultă liniștea, simt pacea și iubirea. Finalul fericit al fiecărei povești citite nu este că prințul și prințesa au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, ci că mama și copilul au adormit împreună, fericiți. Ce le place cel mai mult copiilor când le citim povești? Că suntem acolo, în povestea copilăriei lor, că ne oprim din fuga noastră și stăm culcușiți cu ei, că ne îmblânzim vocea și nu ne grăbim nicăieri.

Cititul oprește timpul…La fel și fotografiile. O ședință foto alături de copilul tău este pansament pentru suflet atunci când va pleca pe drumul lui/ei. Fotografiile voastre împreună te vor ajuta să spui mai ușor: “ia-ți zborul puiule și mergi pe drumul tău! Mama îți va fi aproape oriunde te-ai duce!”

Articol scris cu ♥️♥️♥️ de prietena noastră : Iulia Ilinca

Sedinta foto cu mereSedinta foto in naturaSedinta foto cu mereSedinta foto fine art in naturaSedinta foto fine art in natura

Urmăreste-ne pe social media: